Scheiden in Haaksbergen

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Haaksbergen is de enige scheidingsmakelaar die alle facetten wat betreft een echtscheiding in huis heeft. Wij werken met een groot team aan specialisten die actief zijn binnen hun eigen discipline. Wij helpen u met alle mogelijk vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Haaksbergen zorgt niet alleen voor een verantwoorde echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Echtscheidingsconvenant Haaksbergen

Scheiden in Haaksbergen: wat is een Echtscheidingsconvenant

Een Echtscheidingsconvenant is de schriftelijke overeenkomst bij een echtscheiding waar alle afspraken in staan. Scheiden in Haaksbergen kan een echtscheidingsconvenant voor u opstellen. Bij de afspraken in een echtscheidingsconvenant kunt u denken aan de woning, bezittingen, pensioen. Scheiden in Haaksbergen houd bij het opstellen van het echtscheidingsconvenant altijd zoveel mogelijk rekening met persoonlijke wensen van u en uw partner.

Scheiden in Haaksbergen: het echtscheidingsconvenant opstellen

Scheiden in Haaksbergen is van mening dat het altijd beter is om in goed overleg te scheiden en zonder conflicten. Hiervoor moeten u en uw partner het wel eens worden over bepaalde afspraken in het echtscheidingsconvenant. De mediator van Scheiden in Haaksbergen kan u hier bij helpen. Daarna kijkt de financieel adviseur van Scheiden in Haaksbergen of het echtscheidingsconvenant financieel haalbaar is. De advocaat van Scheiden in Haaksbergen controleert of het echtscheidingsconvenant juridisch in orde is.