Scheiden in Haaksbergen

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Haaksbergen is de enige scheidingsmakelaar die alle facetten wat betreft een echtscheiding in huis heeft. Wij werken met een groot team aan specialisten die actief zijn binnen hun eigen discipline. Wij helpen u met alle mogelijk vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Haaksbergen zorgt niet alleen voor een verantwoorde echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Echtscheidingsconvenant

Wat is een echtscheidingsconvenant

Een echtscheidingsconvenant is een schriftelijke overeenkomst tussen partners die gaan scheiden. Alle afspraken die u samen maakt over de echtscheiding worden opgenomen in het echtscheidingsconvenant. Denk bijvoorbeeld aan uw woning, pensioen en al uw bezittingen. Ook het ouderschapsplan maakt deel uit van het echtscheidingsconvenant. Het echtscheidingsconvenant wordt opgesteld door Scheiden in Haaksbergen. Wij houden altijd zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen.

mediation

Een echtscheiding is een zware periode van uw leven. Het is hierdoor niet altijd makkelijk om afspraken te maken met uw (ex-)partner. Wanneer het u en uw partner niet lukt om samen afspraken te maken, kan de mediator van Scheiden in Haaksbergen u verder helpen. Wanneer het echtscheidingsconvenant is opgesteld zal de financieel adviseur van Scheiden in Haaksbergen bekijken of de financiële doelen in het echtscheidingsconvenant haalbaar zijn. Tenslotte controleert de advocaat Scheiden in Haaksbergen of het echtscheidingsconvenant gezien juridisch correct is.