Scheiden in Haaksbergen

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Haaksbergen is de enige scheidingsmakelaar die alle facetten wat betreft een echtscheiding in huis heeft. Wij werken met een groot team aan specialisten die actief zijn binnen hun eigen discipline. Wij helpen u met alle mogelijk vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Haaksbergen zorgt niet alleen voor een verantwoorde echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Herziening echtscheidingsconvenant

Wijzigen echtscheidingsconvenant

Soms komt het voor dat een echtscheidingsconvenant gewijzigd moet worden. Echter verschilt het per echtscheiding of dit mogelijk is. Het is verstandig om een bepaalde periode vast te stellen in echtscheidingsconvenant tot wanneer dit gewijzigd kan worden. Soms komt het ook voor dat mensen het echtscheidingsconvenant willen ontbinden. In beide situaties kan Scheiden in Haaksbergen u van dienst zijn.

Herziening echtscheidingsconvenant

Het is mogelijk om uw echtscheidingsconvenant te laten herzien als u dit samen beslist. Scheiden in Haaksbergen kan u helpen het echtscheidingsconvenant open te breken en te laten herzien. Wij kunnen aanpassingen snel doorvoeren in een nieuw echtscheidingsconvenant. Wanneer maar één van u beide het echtscheidingsconvenant wil laten herzien, ligt het aan de afspraken in het echtscheidingsconvenant of dit mogelijk is. Het is daarom ook verstandig om in uw echtscheidingsconvenant een clausule op te laten nemen om binnen een vastgesteld termijn de mogelijkheid te hebben het echtscheidingsconvenant te laten herzien.

Mijn ex houdt zich niet aan de afspraken

In theorie is het mogelijk om een echtscheidingsconvenant te beëindigen. In de meeste gevallen staat er in het echtscheidingsconvenant dat het alleen gedeeltelijk gewijzigd of herzien kan worden. In dit geval kunt u alleen eisen dat uw partner het echtscheidingsconvenant nakomt. Een echtscheidingsconvenant beëindigen kan alleen als u dat allebei overeenkomt. Dit gebeurt in de praktijk zelden.