Scheiden in Haaksbergen

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Haaksbergen is de enige scheidingsmakelaar die alle facetten wat betreft een echtscheiding in huis heeft. Wij werken met een groot team aan specialisten die actief zijn binnen hun eigen discipline. Wij helpen u met alle mogelijk vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Haaksbergen zorgt niet alleen voor een verantwoorde echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Hulp bij echtscheiding Haaksbergen

Hulp bij echtscheiding Haaksbergen

Wanneer u een echtscheiding wilt maar hier niet de financiële middelen voor heeft kan de Raad voor Rechtsbijstand u wellicht hulp aanbieden bij uw echtscheiding in Haaksbergen. De Raad voor Rechtsbijstand verstrekt namelijk ook uitkeringen aan mensen die gaan scheiden. Scheiden in Haaksbergen er voor zorgen dat uw echtscheiding op grond van de hulp van de Raad voor Rechtsbijstand wordt betaald.

In aanmerking komen voor hulp bij uw echtscheiding Haaksbergen

Niet iedereen komt in aanmerking voor de hulp bij uw echtscheiding van de Raad voor Rechtsbijstand. U hebt alleen recht op de hulp bij uw echtscheiding in Haaksbergen van de Raad voor Rechtsbijstand als uw inkomen onder een bepaalde grens zit. Daarnaast zal de Raad voor Rechtsbijstand achteraf nog controleren of u door de echtscheiding vermogen heeft opgebouwd. Mocht dit zo zijn, dan bestaat de kans dat u de echtscheiding toch zelf betaald.

De kosten van hulp bij uw echtscheiding in Haaksbergen

Helaas is de hulp van de Raad voor Rechtsbijstand nooit genoeg om uw gehele echtscheiding te financieren. U betaalt ook een eigen bijdrage. Hoeveel eigen bijdrage u betaalt hangt af van uw fiscaal jaarinkomen.