Scheiden in Haaksbergen

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Haaksbergen is de enige scheidingsmakelaar die alle facetten wat betreft een echtscheiding in huis heeft. Wij werken met een groot team aan specialisten die actief zijn binnen hun eigen discipline. Wij helpen u met alle mogelijk vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Haaksbergen zorgt niet alleen voor een verantwoorde echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Mediation Scheiding

Wat doet mediation bij uw scheiding

Scheiden in Haaksbergen raad iedereen aan om samen te scheiden. Dit houdt in dat u en uw partner zelf afspraken maken over de scheiding. Op deze manier heeft u niet allebei een eigen advocaat nodig, ook voorkomt u op deze manier een conflict, dit is wel zo prettig. Scheiden in Haaksbergen begrijpt dat het misschien in deze zware periode van uw leven lastig is om samen afspraken te maken. Hier om verzorgt Scheiden in Haaksbergen ook mediation bij uw scheiding. Bij mediation bij uw scheiding brengt een mediator u en uw partner dichter bij elkaar wat betreft het maken van afspraken over de scheiding.

Waarom mediation bij uw scheiding

Zoals al eerder vermeld op deze pagina is het niet altijd even makkelijk om afspraken te maken in een moeizame periode zoals een echtscheiding. Daarom is het verstandig om aan mediation te beginnen zodat het makkelijker wordt om met uw partner afspraken te maken over uw scheiding. De reden dat het zo belangrijk is om afspraken te maken over uw scheiding met of zonder mediation is, dat als dit niet lukt u een vechtscheiding veroorzaakt. Hierbij komen u en uw partner tegenover elkaar te staan in de rechtszaal en zal één van u winnen en de ander verliezen. Dit levert veel extra kosten op, het is daarom beter om samen te scheiden. Wanneer er echt geen andere optie is kan Scheiden in Haaksbergen u ook hier in begeleiden. Wanneer uw scheiding geregeld wordt met behulp van mediation kunt u het echtscheidingsconvenant grotendeels zelf vormgeven.

De rol van mediation bij onze scheiding werkwijze

Scheiden in Haaksbergen werkt volgen unieke innovatieve werkwijze waarbij de klant en samen afspraken maken over uw scheiding met behulp van mediation. Maar hoe werkt deze werkwijze van Scheiden in Haaksbergen dan? Ten eerste beginnen wij altijd met een vrijblijvend gesprek waar in u meer duidelijkheid krijgt over ons en wij uw situatie kunnen bekijken. Zodra we dit gedaan hebben gaan we een team samenstellen dat precies bij uw situatie past. Vervolgens zorgt uw contactpersoon van Scheiden in Haaksbergen er voor dat iedereen direct aan het werk kan.