Scheiden in Haaksbergen

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Haaksbergen is de enige scheidingsmakelaar die alle facetten wat betreft een echtscheiding in huis heeft. Wij werken met een groot team aan specialisten die actief zijn binnen hun eigen discipline. Wij helpen u met alle mogelijk vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Haaksbergen zorgt niet alleen voor een verantwoorde echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Mediator en echtscheiding

Wat doet een mediator

Een mediator brengt twee partijen die in conflict liggen dichter bij elkaar. Dit kan handig zijn bij een echtscheiding aangezien het verstandig is dat u samen afspraken maakt. Deze afspraken worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. Scheiden in Haaksbergen probeert altijd zoveel mogelijk rekening te houden met u en uw partner.

Waarom een mediator?

Het is belangrijk om goede en duidelijke afspraken te maken over de echtscheiding. Een mediator kan u hiermee helpen. Scheiden in Haaksbergen probeert zoveel mogelijk afspraken die u en uw partner maken in het echtscheidingsconvenant vast te leggen. Het is altijd beter om samen te scheiden. Als u en uw partner niet tot een overeenkomst kunnen komen, zal de Rechtbank beslissen over de verdeling van schulden en bezittingen. Financieel gezien is dit natuurlijk nadelig voor u beide. Ook als u eenzijdig de scheiding in wil zetten kan Scheiden in Haaksbergen u van dienst zijn. Wij zorgen er dan voor dat de Rechtbank een overzicht krijgt van al uw bezittingen en schulden. De Rechtbank zal in dit geval een uitspraak doen over hoe de bezittingen en schulden verdeeld dienen te worden. Ook zal de Rechtbank een ouderschapsplan en een alimentatieregeling opstellen. Scheiden in Haaksbergen moedigt het zoveel mogelijk aan om gezamenlijk de echtscheiding in te zetten, zodat u grotendeels zelf vorm kan geven omtrent de afspraken in uw echtscheiding.

Een team op maat

Scheiden in Haaksbergen vindt dat elk gedeelte van een echtscheiding bekeken moet worden. Er is dus eigenlijk een heel team aan specialisten nodig om uw echtscheiding goed te behandelen. Scheiden in Haaksbergen heeft dat team. De financieel adviseur van Scheiden in Haaksbergen kan bijvoorbeeld uw verzekeringen splitsen en adviseren over schulden, vermogen of woning. De mediator van Scheiden in Haaksbergen kan u en uw partner helpen met opstellen van het echtscheidingsconvenant. Onze advocaat controleert of het echtscheidingsconvenant juridisch in orde is. Door deze werkwijze kunnen we u in elk opzicht van de echtscheiding helpen. Elke specialist van ons team is opgeleid in zijn of haar vak en voert het vak dagelijks uit. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit waarborgen.

Ons team van specialisten bestaat uit:

Mediator;
Advocaat;
Notaris;
Financieel Adviseur;
Kindercoach;
– Fiscaal jurist;
Boekhouder;
(Ver)Huurbemiddelaar;
Taxateur;
Makelaar.