Scheiden in Haaksbergen

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Haaksbergen is de enige scheidingsmakelaar die alle facetten wat betreft een echtscheiding in huis heeft. Wij werken met een groot team aan specialisten die actief zijn binnen hun eigen discipline. Wij helpen u met alle mogelijk vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Haaksbergen zorgt niet alleen voor een verantwoorde echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Mediator Haaksbergen

Wat doet een mediator?

Een mediator is een onafhankelijke derde die bemiddelt tussen twee partijen. De mediator van Scheiden in Haaksbergen is opgeleid om mensen die scheiden te bemiddelen. Samen met u zoekt Scheiden in Haaksbergen een oplossing. Onze mediator in Haaksbergen weet voor elk meningsverschil tussen u en uw partner een compromis te bereiken. Onze mediator in Haaksbergen houden bij het opstellen van een echtscheidingsconvenant altijd zoveel mogelijk rekening met de persoonlijke wensen van u beide.

Waarom Mediator Haaksbergen?

Het is altijd beter om in goed overleg samen te scheiden maar helaas lukt dit niet altijd. In dit geval kan het verstandig zijn om eens over mediation na te denken. Scheiden in Haaksbergen kan u hiermee helpen. Mocht het ondanks de hulp van onze mediator nog niet lukken om afspraken met uw partner te maken dan zal er een “vechtscheiding” ontstaan. Hierbij komt u tegenover elkaar te staan in de rechtszaal, één van u zal dan de rechtszaak winnen en de ander verliezen. Scheiden in Haaksbergen kan u in dit geval nog steeds bijstaan.

Het team van Mediator Haaksbergen?

Onze mediator in Haaksbergen alleen kan uw echtscheiding niet regelen. Daarom stelt Scheiden in Haaksbergen een compleet team aan specialisten samen om uw echtscheiding onderhanden te nemen. Elke specialist in ons team is opgeleid in een ander vak omtrent echtscheidingen. Op deze manier wordt elk vraagstuk van uw echtscheiding vakkundig behandelt. U hebt immers de beste begeleiding nodig in deze lastige periode van uw leven.

Ons team van specialisten bestaat uit:

Mediator;
Advocaat;
Notaris;
Financieel Adviseur;
Kindercoach;
– Fiscaal jurist;
Boekhouder;
(Ver)Huurbemiddelaar;
Taxateur;
Makelaar.