Scheiden in Haaksbergen

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Haaksbergen is de enige scheidingsmakelaar die alle facetten wat betreft een echtscheiding in huis heeft. Wij werken met een groot team aan specialisten die actief zijn binnen hun eigen discipline. Wij helpen u met alle mogelijk vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Haaksbergen zorgt niet alleen voor een verantwoorde echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Mediator scheiding

Wat is de rol van een mediator bij een scheiding

Bij een scheiding is het de bedoeling dat een mediator u en uw (ex-)partner dichterbij elkaar brengt wat betreft het maken van afspraken gerelateerd aan de echtscheiding. Bij Scheiden in Haaksbergen begrijpen we dat het in deze moeilijke periode niet altijd even makkelijk is om samen afspraken te maken. De mediator van Scheiden in Haaksbergen houdt altijd zoveel mogelijk rekening met de wensen van zowel u als uw partner. Deze afspraken worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant.

Waarom een mediator bij uw scheiding

Bij Scheiden in Haaksbergen begrijpen we dat misschien niet makkelijk is zelf afspraken te maken met uw ex-partner voor de scheiding. Gelukkig kan de mediator Scheiden in Haaksbergen u en uw partner helpen met het maken van afspraken. Voor elke onenigheid kan onze mediator wel een oplossing bedenken. Mocht het ondanks de hulp van onze mediator bij uw scheiding nog niet lukken om afspraken te maken, dan kunt u ook de rechter laten beslissen. Dit levert wel een nadeel op wat betreft de kosten. In dit geval zal de rechter met een uitspraak komen over hoe de bezittingen en schulden verdeeld moeten worden. Scheiden in Haaksbergen zorgt dan dat de rechtbank een overzicht krijgt van uw bezittingen en schulden. Scheiden in Haaksbergen raad aan om de echtscheiding gezamenlijk in te zetten zodat u het echtscheidingsconvenant zelf voor kan geven.

De werkwijze

Scheiden in Haaksbergen is natuurlijk niet alleen een mediator maar een compleet team. Wij kunnen uw gehele scheiding regelen van mediation tot een het vinden van een nieuwe woning. Elke professional in ons team is een specialist in een vakgebied dat betrekking kan hebben op de echtscheiding. Scheiden in Haaksbergen gaat altijd van start met een vrijblijvend gesprek. Dit gesprek helpt ons ontzettend veel bij het samenstellen van het team voor uw echtscheiding. In het team dat Scheiden in Haaksbergen voor u samenstelt komen alleen professionals die nodig zijn voor uw echtscheiding. Mede hierdoor zijn wij voordeliger dan andere scheidingspartners. Daarnaast hebben we met alle professionals al vaste afspraken gemaakt.