Scheiden in Haaksbergen

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Haaksbergen is de enige scheidingsmakelaar die alle facetten wat betreft een echtscheiding in huis heeft. Wij werken met een groot team aan specialisten die actief zijn binnen hun eigen discipline. Wij helpen u met alle mogelijk vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Haaksbergen zorgt niet alleen voor een verantwoorde echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Onze werkwijze

Op een nette en verantwoorde manier uw echtscheiding regelen? Is dat tegenwoordig nog mogelijk?

Scheiden in Haaksbergen heeft voor u de passende oplossing gevonden. Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van echtscheidingen. De keuze voor een echtscheiding is vaak een lastige keuze. Scheiden in Haaksbergen heeft een team aan specialisten die opgeleid zijn in verschillende disciplines met betrekking tot een echtscheiding. Samen met u zorgen wij dat er op een verantwoorde, nette en fatsoenlijke manier gescheiden kan worden. Wij richten ons niet alleen op een verzorgd einde, maar ook op de start van een nieuw begin.

Een team aan specialisten wordt door Scheiden in Haaksbergen samengesteld op basis van uw huidige leefsituatie. Wij vinden het van essentieel belang om u te ondersteunen in deze lastige periode van uw leven.

Scheiden in Haaksbergen stelt één vast aanspreekpunt aan die uw contactpersoon is. Dit aanspreekpunt is er voor al uw vragen. Het aanspreekpunt zorgt ervoor dat alle specialisten die voor u zijn samengesteld direct aan het werk gaan. Op deze manier wordt de echstscheiding in een zo kort mogelijk periode professioneel behandeld door het team die wij voor u inzetten. Hierdoor wordt tijd en geld bespaard.

Een echtscheiding levert vaak torenhoge facturen op. U betaalt vaak te hoge tarieven bij verschillende bedrijven die ingezet moeten worden. Dit in een een toch al hectische periode. Door middel van vrijblijvend gesprek, kunnen wij inschatten welke specialisten nodig zijn in uw geval. Scheiden in Haaksbergen heeft met de specialisten vaste tarieven gemaakt. Deze prijzen zijn dermate laag, dat u hierdoor niet voor hoge rekeningen komt te staan.

Het voordeel van ons team is dat elk aspect van de echtscheiding wordt behandeld door een specialist die hiervoor is opgeleid. Heeft u dus een fiscale vraag? Dan wordt deze behandeld door een fiscaal jurist. Wilt u een financiële berekening? Dan helpt de financieel adviseur u verder. Op deze manier weet u zeker dat elke vraag altijd door een vakbekwame specialist wordt beantwoord.

Ons team van specialisten bestaat uit:
Mediator;
Advocaat;
Notaris;
Financieel Adviseur;
Kindercoach;
– Fiscaal jurist;
Boekhouder;
(Ver)Huurbemiddelaar;
Taxateur;
Makelaar.