Scheiden in Haaksbergen

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Haaksbergen is de enige scheidingsmakelaar die alle facetten wat betreft een echtscheiding in huis heeft. Wij werken met een groot team aan specialisten die actief zijn binnen hun eigen discipline. Wij helpen u met alle mogelijk vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Haaksbergen zorgt niet alleen voor een verantwoorde echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Over ons

Het concept van Scheiden in Haaksbergen

Het concept van Scheiden in Haaksbergen is ontstaan vanuit Zandstra Financieel Advies. In onze bedrijfsvoering komen wij regelmatig in aanraking met cliënten die gaan scheiden. Waar onze dienstverlening in het verleden stopte, kunnen wij met Scheiden in Haaksbergen u nu verder helpen en zo veel mogelijk begeleiden in uw echtscheiding.

Erik Zandstra is geboren op 13 juni 1987 te Hengelo, echter getogen met vader, moeder, zus en broertje in Haaksbergen. Daar is hij na zijn lagere en middelbare schooltijd gaan studeren in de financiële dienstverlening. In 2011 is hij begonnen als zelfstandig ondernemer in de financiële dienstverlening. In 2014 heeft hij besloten om samen met Boekhouding Twente zich te vestigen in Hengelo. Waar zijn expertise stopt, borduurt Boekhouding Twente verder. Naast het bedrijfsleven is hij al jarenlang actief als hoofdtrainer in de voetbalwereld. Zijn streven is altijd om op een nette en betaalbare manier financiële advies te geven, tegen betaalbare tarieven.

Mensen voor u zochten naar: