Scheiden in Haaksbergen

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Haaksbergen is de enige scheidingsmakelaar die alle facetten wat betreft een echtscheiding in huis heeft. Wij werken met een groot team aan specialisten die actief zijn binnen hun eigen discipline. Wij helpen u met alle mogelijk vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Haaksbergen zorgt niet alleen voor een verantwoorde echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Rechtsbijstand echtscheiding Haaksbergen

Rechtsbijstand echtscheiding Haaksbergen

Wanneer u een echtscheiding met rechtsbijstand in Haaksbergen wilt kunt u die aanvragen bij de Raad voor Rechtsbijstand. Niet iedereen komt in aanmerking oor rechtsbijstand bij hun echtscheiding. U komt alleen in aanmerking voor rechtsbijstand bij uw echtscheiding wanneer uw inkomen onder een bepaalde grens zit. Scheiden in Haaksbergen kan er voor zorgen dat uw echtscheiding op basis van rechtsbijstand wordt betaald.

In aanmerking komen voor rechtsbijstand bij uw echtscheiding in Haaksbergen

Op basis van uw inkomen en nog wat andere gegevens bepaalt de Raad voor Rechtsbijstand of u in aanmerking komt voor een echtscheiding met rechtsbijstand in Haaksbergen. Tot slot kijkt de Raad voor Rechtsbijstand of u vermogen heeft opgebouwd uit de scheiding. Als dit het geval kan de verstrekte rechtsbijstand achteraf worden ingetrokken.

Welke kosten zijn er verbonden aan rechtsbijstand bij uw echtscheiding in Haaksbergen

De rechtsbijstand vergoed nooit uw gehele echtscheiding. U moet ook nog een eigen bijdrage leveren voor uw echtscheiding. De rechtsbijstand vergoed ook mediation.