Scheiden in Haaksbergen

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Haaksbergen is de enige scheidingsmakelaar die alle facetten wat betreft een echtscheiding in huis heeft. Wij werken met een groot team aan specialisten die actief zijn binnen hun eigen discipline. Wij helpen u met alle mogelijk vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Haaksbergen zorgt niet alleen voor een verantwoorde echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Subsidie scheiding Haaksbergen

Subsidie scheiding Haaksbergen

Veel mensen die een echtscheiding willen kunnen dit niet helemaal betalen. Wellicht kunt een subsidie aanvragen voor uw scheiding in Haaksbergen. Deze subsidie komt van de Raad voor Rechtsbijstand. Of iemand in aanmerking komt voor deze subsidie hangt van zijn inkomen. U hebt recht op een subsidie als uw inkomen onder een bepaalde grens zit. Wanneer iemand in aanmerking komt voor de subsidie voor uw scheiding in Haaksbergen kan Scheiden in Haaksbergen er voor zorgen dat uw echtscheiding betaalt wordt op basis van een subsidie. U dient dan echter wel een aan betaling te doen.

In aanmerking komen voor een subsidie voor uw Scheiding in Haaksbergen

Niet iedereen komt in aanmerking voor een subsidie bij zijn of haar scheiding in Haaksbergen. De Raad voor Rechtsbijstand bepaalt altijd aan de hand van uw inkomen of u in aanmerking komt voor een scheiding met subsidie. U komt in aanmerking wanneer uw inkomen onder een bepaalde grens zit. Hiermee bent u er nog niet, er bestaat namelijk de mogelijk dat u na de echtscheiding toch zelf moet betalen. Dit gebeur als u door de echtscheiding vermogen opbouwt.

De kosten van de subsidie bij uw scheiding in Haaksbergen

De subsidie vergoedt nooit alle kosten van uw echtscheiding. Iedereen moet namelijk ook een eigenbijdrage betalen.