Scheiden in Haaksbergen

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Haaksbergen is de enige scheidingsmakelaar die alle facetten wat betreft een echtscheiding in huis heeft. Wij werken met een groot team aan specialisten die actief zijn binnen hun eigen discipline. Wij helpen u met alle mogelijk vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Haaksbergen zorgt niet alleen voor een verantwoorde echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Werkgebied

Werkgebied Scheiden in Haaksbergen

Scheiden in Haaksbergen is gestart door Erik Zandstra van Zandstra Financieel Advies. Zandstra Financieel advies was destijds gevestigd aan de Steenzoutweg in Hengelo. Destijds is er bewust gekozen voor een locatie in Hengelo aangezien dit centraal ligt in de regio Twente. Hierdoor zijn wij ook goed bereikbaar voor mensen die een echtscheiding willen uit: Almelo, Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal.

Tegenwoordig is het hoofdkantoor van Scheiden in Haaksbergen gevestigd aan de Beurstraat 3 te Hengelo. Scheiden in Haaksbergen is hierdoor ook te bereiken met het openbaar vervoer, doordat het één straat verwijderd is van zowel het centrale station van Hengelo.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hengelo, echter Scheiden in Twente actief in de gehele regio Twente.
Bekijkt u ook eens de volgende pagina’s voor meer informatie of het inplannen van een vrijblijvende afspraak: www.scheideninalmelo.nl, www.scheidenintwente.nl, www.scheideninhaaksbergen.nl en www.scheideninenschede.nl.